Video

Karierna orientacija
Dodano dne 7. October 2020

Predavanje za starše devetošolk in devetošolcev.

Erasmus+ (Developing pupils‘ skills ) - uvodna prireditev
Dodano dne 1. March 2020

V ponedeljek, 7. 10. 2019, smo pripravili uvodno prireditev ob sprejemu učiteljev gostov iz partnerskih šol v programu Erasmus+ iz Islandije, Turčije, Litve in Španije.

Presentation of OŠ Cvetka Golarja (Erasmus+: Developing pupils' skills)
Dodano dne 1. March 2020

Presentation of Škofja Loka (Erasmus+: Developing pupils' skills)
Dodano dne 1. March 2020

Erasmus+ (Developing pupils‘ skills ) - lutkovna predstava
Dodano dne 1. March 2020

Življenje in delo naših prvošolcev
Dodano dne 28. January 2020

Božično-novoletna prireditev 2019
Dodano dne 25. December 2019

Novoletna voščila v jezikih naših učencev, ki prihajajo iz drugih držav
Dodano dne 25. December 2019

Čarobna ura
Dodano dne 25. October 2019

Pika Nogavička
Dodano dne 7. September 2019

V ponedeljek, 2. septembra, so se odprla vrata OŠ Cvetka Golarja. Skoznje so prvič pogumno zakorakali tudi prvošolci. Šolsko torbo so prvi dan pustili doma in si v družbi svojih staršev ogledali igrico Pika Nogavička. Pripravili so jo učenci, ki obiskujejo neobvezni izbirni predmet Umetnost.

Slovenska bralna značka
Dodano dne 20. May 2019

V petek, 10. maja 2019, smo imeli prireditev ob končani bralni znački. Obiskala sta nas dr. Igor Saksida in Rok Terkaj - Trkaj. Pripravila sta nam izvrsten glasbeno-literarni nastop z naslovom Kla kla klasika.

Cvetko/Unesco ima talent 2019
Dodano dne 28. April 2019

Zaključna prireditev projekta Cvetko/Unesco ima talent 2019.

Slovenski kulturni praznik (prireditev)
Dodano dne 9. February 2019

Božično-novoletna prireditev 2018
Dodano dne 23. December 2018

40 let GRS Škofja Loka
Dodano dne 25. November 2018

Gorska reševalna služba Škofja Loka v tem letu praznuje 40 let delovanja. Okrogla obletnica je lepa priložnost za praznovanje. Ker imajo reševalci prostore blizu naše šole, smo bili veseli, da so nas povabili k sodelovanju, saj smo skupaj pripravili lep kulturni program. Prireditev je potekala v soboto, 17. 11. 2018, v Sokolskem domu.

Sončni zahod v vrečki
Dodano dne 20. October 2018

Zvezdica zaspanka
Dodano dne 5. September 2018

Igrico Zvezdica zaspanka smo prvič zaigrali na sprejemu naših prvošolcev v ponedeljek, 3. 9. 2018. Nastopili so: - Zvezdica zaspanka: Manca Novljan - Boter mesec: Žiga Križnar - Komet repatec: Anuša Bohinc - Razbojnik Ceferin: Maša Justin - Zvezdogled: Lara Arsič - Sladoledar: Matija Jemc - Zvezdici: Eva Reven in Lucija Jemc Scenarij in režija: Jasna Camlek Kostumografija in scenografija: Marta Starman Tehnična izvedba: Metod Stanonik in Andrej Novljan

Unsere Deutschklasse
Dodano dne 21. June 2018

Pri nemščini ni nikoli dolgčas. Učenci 7. razreda so se odločili, da ponovijo in hkrati ovekovečijo snov preteklih ur. Tako je nastal kratek video Unsere Deutschklasse, v katerem so predstavili sebe in našo šolo. Scenarij: učenci 7. razreda s pomočjo učiteljice Jane Crnkovič Montaža: Matic Kamin in Nace Triler

Zaključni koncert pevskih zborov (MPZ OŠ Cvetka Golarja)
Dodano dne 7. June 2018

Zaključni koncert pevskih zborov (OPZ PŠ Reteče)
Dodano dne 7. June 2018

Zaključni koncert pevskih zborov (OPZ OŠ Cvetka Golarja)
Dodano dne 7. June 2018

Butalci
Dodano dne 7. June 2018

Igrica, ki so jo za zaključek šolskega leta pripravili učenke in učenci, ki obiskujejo neobvezni izbirni predmet Umetnost - gledališka dejavnost (2. skupina).

Peter Pan
Dodano dne 7. June 2018

Igrica, ki so jo za zaključek šolskega leta pripravili učenke in učenci, ki obiskujejo neobvezni izbirni predmet Umetnost - gledališka dejavnost (1. skupina).

Ne bodi teslo, pazi na svoje geslo!
Dodano dne 23. May 2018

V šolskem letu 2017/2018 je spletna stran SAFE.SI organizirala nagradni natečaj za učence osnovnih šol vseh triad, ki so lahko sodelovali na različne načine - z likovnimi izdelki, infografikami/miselnimi vzorci in videi. Na SAFE.SI video natečaju OBNAŠANJE IN KOMUNICIRANJE NA SPLETU – LEPO JE, ČE SI NA SPLETU PRIJAZEN! je sodelovala tudi naša šola. Posneli smo kratek film z naslovom Ne bodi teslo, pazi na svoje geslo. Bistveno sporočilo filma je, da če na javnem ali domačem računalniku naletiš na odprt profil druge osebe, takoj to osebo odjavi iz računa in v nobenem primeru ne brskaj po njem. Objavljanje v imenu drugih ali predstavljanje, da smo nekdo drug, pomeni krajo identitete. Podatki o filmu: Igrajo učenci 8. razreda, ki so pri slovenščini v 2. skupini, scenarij in režija Mateja Feltrin Novljan, snemanje Anika Kržišnik, 8. b in Dane Jemc, 9. a, montaža Dane Jemc, 9. a, mentor Andrej Novljan.

Finalna prireditev projekta Cvetko ima talent
Dodano dne 5. May 2018

A je Ivan doma?
Dodano dne 6. February 2018

Film A je Ivan doma? ima okvirno zgodbo. Trije fantje: Dane, Karlo in Jan so prijatelji, ki jim razlike v letih ne predstavljajo ovire, ampak bogastvo. Dane veliko ve, Karlo in Jan mu z veseljem prisluhneta, vsi trije pa si želijo doživeti zanimivo dogodivščino. Ker je Cankarjevo leto, se odpravijo v Ljubljano v Cankarjev dom. Zanimivo se jim zdi, da ima Ivan Cankar poleg svojega groba in leta, ki ga praznujemo letos, tudi dom, ki ga za časa zrelega življenja v resnici ni imel. In kaj jih vodi tja? Vedoželjnost in nagajivost. Zanima jih, kako se bodo na njihovo vprašanje: »A je Ivan doma?« odzvali vratarji, ki jih bodo srečevali na različnih vhodih in hodnikih. A tudi vratarji niso bili od muh, dobro so igrali svojo igro in fante pošiljali v različne dvorane, kjer so veliko izvedeli o samem življenju Ivana Cankarja, si ogledali risanko po njegovi predlogi in dramsko uprizoritev Urškinega Povodnega moža in Rozmanove Urške. Na koncu so bili hvaležni vsem vratarjem, saj so v Cankarjevem domu doživeli veliko. A nekaj bi vendarle radi »ušpičili«. In so.

Potujoča muzika 2017
Dodano dne 21. December 2017

Vabilo k ogledu posnetka koncerta Potujoča muzika 2017 v ponedeljek, 1. januar 2018, ob 10.20 na RTV SLO 2.

Kobaltove rožice (državno tekmovanje)
Dodano dne 1. December 2017

Naš eksperiment “Kobaltove rožice” je bil izbran med dvajset najboljših. Dane Jemc se je odlično odrezal s posnetkom poskusa. Zala Šink Madjar In Nika Jenko pa sta poskus izvedli pred množico tekmovalcev, mentorjev, pred novinarji Planet TV in seveda pred strokovno komisijo, ki je poskuse in izvedbo ocenjevala. Komisija je “kobaltove rožice” nagradila s srebrnim priznanjem.

Predpraznični sejem
Dodano dne 1. December 2017

Kobaltove rožice
Dodano dne 23. October 2017

DEKD
Dodano dne 5. October 2017

OPB 4 je pod mentorstvom učiteljice Kristine Marjanović v okviru dnevov evropske kulturne dediščine (DEKD) posnel tudi ples.

DEKD
Dodano dne 5. October 2017

OPB 4 je pod mentorstvom učiteljice Kristine Marjanović v okviru dnevov evropske kulturne dediščine (DEKD) posnel pesmico.

Piki Jakob
Dodano dne 11. September 2017

V petek, 1. 9. 2017, so se odprla vrata OŠ Cvetka Golarja. Skoznje so prvič pogumno zakorakali šolskim dogodivščinam naproti tudi prvošolci. Šolsko torbo so prvi dan pustili doma in si v družbi svojih staršev ogledali gledališko predstavo Piki Jakob, ki so jo za njih pripravili učenci neobveznega izbirnega predmeta umetnost pod mentorstvom gospe Jasne Camlek. Za tehnično podporo je s pomočjo mentorja Andreja Novljana poskrbel Dane Jemc, igrico pa je posnel Lenart Stanovnik.

Grajski Strah
Dodano dne 20. June 2017

Film učencev OŠ Cvetka Golarja. Posnet po zgodbi iz knjige Grajski strah pisatelja Bogdana Novaka.

Zaključni koncert pevskih zborov - MPZ OŠ Cvetka Golarja
Dodano dne 8. June 2017

Zaključni koncert pevskih zborov - PŠ Reteče
Dodano dne 8. June 2017

Zaključni koncert pevskih zborov - OPZ OŠ Cvetka Golarja
Dodano dne 8. June 2017

Cvetko ima talent 2017 (predstavitveni video)
Dodano dne 7. May 2017

V letošnjem šolskem letu je že četrto leto zapored na naši šoli potekal projekt Cvetko ima talent. Cvetko ima talent je zabavna prireditev, na kateri se predstavijo učenci naše šole s talentom v katerem koli žanru ali spretnosti. To je petje, ples, igranje na inštrument, imitacija ali kar koli drugega, vodijo pa ga učitelji Jasna Camlek, Klementina Tominšek in Andrej Novljan. Smo pa ponosni, da je projekt z letošnjim šolskim letom postal nacionalni Unescov projekt. To pomeni, da smo šolam predstavili naš projekt in vsem zainteresiranim omogočili skupno srečanje. Na tem zaključnem dogodku so se predstavili vsi »zmagovalci« šol, ki so ga šole izbrale tekom leta. Cilji projekta so sodelovanje, strpnost in sprejemanje drugačnosti.

Anketa o družbenih omrežjih
Dodano dne 27. March 2017

Kako mladi vidijo odgovorno in varno rabo spleta? Kaj si osnovnošolci sploh predstavljajo pod temi pojmi oz. kako se dejansko soočajo s potencialnimi spletnimi nevarnostmi in težavami. Na vsa ta vprašanja so poizkušali odgovoriti tudi naši devetošolci Nejc Finžgar, Matic Bertoncelj in Matija Krajnik, ki so sodelovali na SAFE.SI nagradnem video natečaju. Njihov izdelek z naslovom Anketa o družbenih omrežjih je med nagrajenimi izdelki letošnjega SAFE.SI nagradnega natečaja. V sredo, 17. 5. 2017, se bodo zato udeležili zaključnega dogodka v Ljubljani, kjer bodo prejeli nagrado. Iskrene čestitke.

Peter Klepec
Dodano dne 2. February 2017

Igrico Peter Klepec so zaigrali učenci 5. razreda, ki obiskujejo neobvezni izbirni predmet Umetnost: Lara Arsič, Anuša Bohinc, Neža Jesenovec, Žiga Križnar, Lea Mlinar, Manca Novljan, Eva Reven. Njihova mentorica je Jasna Camlek.

OŠ Cvetka Golarja (english presentation)
Dodano dne 1. February 2017

Božično novoletna prireditev 2016
Dodano dne 27. December 2016

Božično novoletna prireditev 2016

Zespol Szkol Samorzadowych v Reyowiecu Fabrycznem na Poljskem 06102016
Dodano dne 21. October 2016

Čarobna jajčka
Dodano dne 19. October 2016

Poskus sta izvedla Maj Oman in Leon Ravnikar. Snemanje in montaža: Dane Jemc

Projektni sestanek na Poljskem - poslovilni večer 07102016
Dodano dne 19. October 2016

Projektno srečanje na Poljskem - romunski predstavnik
Dodano dne 19. October 2016

Projektno srečanje na Poljskem - portugalski predstavnik 06102016
Dodano dne 19. October 2016

Projektno srečanje na Poljskem - Poljska predstavnica
Dodano dne 19. October 2016

Projektno srečanje na Poljskem - italijanski predstavniki 06102016
Dodano dne 19. October 2016

Projektno srečanje na Poljskem - grška predstavnica
Dodano dne 19. October 2016