Aktualne novice

nov 27 2020

Delo na daljavo od 30. 11. dalje

 

Spoštovani,

vlada Republike Slovenije je za sedem dni podaljšala ukrepe za zajezitev in obvladovanje epidemije covid-19. To pomeni, da se bo vzgojno-izobraževalno delo v osnovnih šolah za vse učence izvajalo na daljavo tudi od 30. 11. 2020 dalje.

Delo na daljavo na naši šoli še naprej poteka na enak način kot do sedaj. Verjamem, da so vam navodila sedaj že dobro poznana. Objavljena so tukaj.

Novost: urniki ZOOM srečanj za cel teden bodo od nedelje zvečer za prihodnji teden objavljeni tukaj.

Učenci naše šole imajo možnost izposoje gradiva iz naše šolske knjižnice. Več si lahko preberete tukaj.

Nekaj napotkov in informacij za delo na daljavo, ki jih je pripravila naša svetovalna služba, je objavljenih tukaj.

Ministrica za šolstvo je sprejela tudi sklep, s katerim je določila ukrepe v zvezi z izvedbo šolskega koledarja in ocenjevanja znanja učenk in učencev. Sklep je objavljen tukaj.

Informacija  o predvidenem vračanju učenk in učencev v šole

Potekajo dogovori,  da se bodo v šole najprej vrnile učenke in učenci od 1. do vključno 3. razreda ter vsi otroci s posebnimi potrebami, ki so vključeni v prilagojene in posebne programe. Istočasno se bodo odprli tudi domovi za učence s posebnimi potrebami. Druge učenke in učenci od 4. do 9. razreda se bodo še naprej izobraževali na daljavo.

Virus je še vedno med nami in prosim vas, da upoštevate sprejete ukrepe. Vključitev vsaj dela učenk in učencev od 7. 12. 2020 dalje v šolske klopi je verjetnejša, če se bomo vsi potrudili izboljšati epidemiološko situacijo v Sloveniji.

Držimo se ukrepov, pazimo nase in na druge.

Karla Krajnik, ravnateljica