Aktualne novice

jan 21 2021

Pred prihodom v šolo - vprašalnik za starše učencev od 1. do 3. razreda

 

Spoštovani starši,

v torek, 26. 1. 2021, bomo začeli z izvajanjem vzgojno-izobraževalnega dela v prostorih šole za učence od 1. do 3. razreda. Izvajali bomo pouk, podaljšano bivanje, samo za učence 1. razreda pa tudi jutranje varstvo.

Poudariti je potrebno, da se v šolo vračajo le zdravi učenci.

Zaradi organizacije dela potrebujemo podatek, ali imate glede na zdravstveno stanje vašega otroka, namen vključiti vašega otroka v nadaljevanje izvajanja pouka na šoli s torkom, 26. 1. 2021.  Razširjeni strokovni kolegij (RSK) za pediatrijo je opredelil zdravstvene omejitve za otroke za vrnitev v vrtec/šolo, dostopno na povezavi tukaj.

Prosim vas, da nam čimprej (najkasneje do petka, 22. 1. 2021, do 8.00) na povezavi tukaj sporočite:
- ali vašega otroka 26. 1. 2021 pričakujemo v šolo (da/ne),
- ali potrebujete jutranje varstvo (od kdaj) - samo za učence 1. razreda,
- ali potrebujete podaljšano bivanje (do kdaj).

V primeru, da imate več otrok vključenih v prvo triado, vas prosimo, da za vsakega izpolnite svojo prijavnico.

V času izvajanja pouka v šoli bomo upoštevali navodila NIJZ in MIZŠ. Podrobnejše informacije vam bomo posredovali, takoj ko jih bomo uspeli dogovoriti in pripraviti.

Zavedamo se, da je, kljub želji po srečanju s sošolci in učitelji, ponovni prihod v šolo nekoliko stresen in negotov. Potrudili se bomo, da bo za učence in učenke vstop v šolo čim lažji in se bodo v šoli počutili varne.

Pri upoštevanju ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije pričakujemo pomoč staršev, ki ste se že izkazali kot naši uspešni podporniki, za kar se vam iskreno zahvaljujemo. Skupaj bomo zmogli.

 

Karla Krajnik, ravnateljica