dostop link

Cvetko ima talent

CVETKO IMA TALENT 2016/2017

Kratek video finalne prireditve

Fotogalerija finalne prireditve

V letošnjem šolskem letu je že četrto leto zapored na naši šoli potekal projekt Cvetko ima talent. Cvetko ima talent je zabavna prireditev, na kateri se  predstavijo učenci naše šole s talentom v katerem koli žanru ali spretnosti. To je petje, ples,  igranje na inštrument, imitacija ali kar koli drugega, vodijo pa ga učitelji Jasna Camlek, Klementina Tominšek in Andrej Novljan. Smo pa ponosni, da je projekt z letošnjim šolskim letom postal nacionalni Unescov projekt. To pomeni, da smo šolam predstavili naš projekt in vsem zainteresiranim omogočili skupno srečanje. Na tem zaključnem dogodku so se predstavili vsi »zmagovalci« šol, ki so ga šole izbrale tekom leta. Cilji projekta so sodelovanje, strpnost in sprejemanje drugačnosti.

Kandidati, ki so se prijavili na avdicijo, so morali svoje skrite adute pokazati trem žirantom. V mesecu marcu so se potem predstavili učencem in ostalim obiskovalcem na prireditvi v večnamenskem prostoru naše šole.

V torek, 25. 4. 2017, se je v ŠD Trata odvijal veliki finale. Med člani žirije, ki so bili devetošolka Enja Novinc, predstavnica staršev gospa Branka Potočnik Krajnik in učiteljica Majda Kosec, sta sedela Timotej Willewaldt ter Lenart Prek, zmagovalca zadnje sezone oddaje Slovenija ima talent. Prireditev je povezovala Mateja Feltrin Novljan. V spremljevalnem delu programa so poleg naših učencev (otroški in mladinski pevski zbor, akrobatska skupina Netopirji in Cvetke) nastopili tudi zmagovalci šol, ki so sodelovale v projektu Unesco ima talent.

Po preštetih glasovih žirije je prvo mesto osvojila osmošolka Maša Demšar. Za nagrado si je prislužila izlet v Gardaland, ki ga podarja potovalna agencija Alpetour.

projekcija_zmagovalka

Zaključne prireditve nebi bilo brez naših zvestih podpornikov.

sponzorji-2

sponzorji-1